Nieuws

Zesde Caribbean Latin Workshop: 26 september

Caribbean Latin Workshop is dit jaar op 26 september. Tijdens deze jaarlijks terugkerende workshop voor reisprofessionals staat alles in het teken van de Caribbean en Latijns-Amerika.

De workshop bestaat uit ‘meet & greets’ op de beursvloer in kleine groepen of individueel en een inspirerende reisbeleving in een prachtig theater. The Colour Kitchen neemt je ‘back to school‘. Het karakteristieke schoolgebouw uit de jaren ’30 is een inspirerende plek. Naar het concept van Restaurant Fifteen van Jamie Oliver geven jongeren uit alle windstreken kleur aan de keuken. Hoe meer culturen, hoe kleurrijker het eten. (parkeren is gratis in de directe omgeving).

Er worden op 26 september twee workshops gehouden: één om 10.00 uur (inclusief lunch) en de ander is om 17.30 uur (inclusief diner).

Inschrijven
Stuur je naam, bedrijfsnaam en keuze voor de dag- of avondworkshop naar info@caribbeanlatin.nl
Na registratie volgt een bevestigingsmail. Meer info: www.caribbeanlatin.nlhttp://www.caribbeanlatin.nl

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI Group verdubbelt de nettowinst

Volgende bericht

Aantal claims vertraagde vluchten enorm gestegen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."