Nieuws

Zimbabwe Tourism Authority houdt roadshow

Zimbabwe Tourism Authority (ZTA) nodigt jou uit op 20 januari aanstaande om meer te weten te komen over Zimbabwe. Kom naar Utrecht (Maarssen) en laat je informeren en verrassen over deze bestemming die ooit aan de bakermat van het toerisme binnen Afrika stond.

Tussen 2002 en 2009 ontving Zimbabwe nauwelijks toeristen vanwege politieke spanningen. Inmiddels is Zimbabwe weer klaar voor het inkomende toerisme en willen jou graag laten zien wat deze bestemming allemaal
te bieden heeft. Deze educatieve avond is bestemd voor productmanagers, inkopers en reisagenten. Opgegeven? Stuur dan een mail naar: zimbabwe.ams@aviareps.com

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Actie: Vakantiegevoel in je eigen huis met Airpart

Volgende bericht

Specials TravelPro #26: Vakantiebeurs, Campers & Zomernoviteiten deel 2

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."