AdvertorialBlogsNieuws

(Zomer)noviteiten

In TravelPro 48 van 30 november vind je een special over zomernoviteiten. Ieder jaar weer een uitdaging voor reisorganisaties om met iets nieuws te komen en om je te onderscheiden. Soms is het oude wijn in nieuwe zakken, zoals het spreekwoord zo mooi zegt, maar soms zie je iets geheel nieuws. Zoals bij EURAM!

Ten eerste de lancering van onze digitale offertes. Niet echt nieuws meer, maar wel nieuw! Er wordt door diverse reisprofessionals al goed gebruikgemaakt van de mogelijkheid om offertes op een moderne en interactieve manier te presenteren aan klanten. De reacties zijn positief! Afgelopen week werd ook het digitale roadbook toegevoegd aan de website. Dezelfde look-and-feel als de digitale offerte met als waardevolle toevoeging een dag-tot-dagprogramma. Daarin zie je onder meer een live flight tracker, een koppeling naar de GPS van de gebruiker, de weersvoorspelling en uitgebreide informatie over de plaatsen, accommodaties en activiteiten. Bovendien kan het roadbook zowel on- als offline gebruikt worden. Past wel in het rijtje noviteiten toch?

Maar ook op het gebied van productaanbod zitten we niet stil. Zo werden er enkele nieuwe leveranciers toegevoegd voor een nog groter aanbod op al onze bestemmingen en vonden we weer een paar nieuwe pareltjes van accommodaties in West-Canada. Dat gebied is overigens ook in 2019 ongekend populair en dat brengt de nodige uitdagingen op het gebied van beschikbaarheid met zich mee. Kleine tip: probeer je klanten te overtuigen dat de rest van Canada ook zeer de moeite waard is. Denk eens aan de Yukon waar de hoogste bergen van Canada liggen en je naast imponerende natuur ook de sporen van de goudzoekers terugvindt in plaatsjes als Dawson City en Keno.

Ik mag ook alvast een ander nieuwtje delen in deze column: onze nieuwe bestemming Jamaica! Met een aanbod van meer dan 170 accommodaties waaronder beach cottages, hostels, B&B’s en boutique hotels heb je keuze genoeg om een fantastische roadtrip door Jamaica samen te stellen. Voeg daar activiteiten aan toe zoals raften op de Martha Brae River, ziplinen en catamaran cruises. Uiteraard helpen we reisprofessionals graag op weg met een voorbeeldroute langs de prachtige en diverse Jamaicaanse natuur met bergen, eindeloze stranden, grotten, bossen en kust.

Veel noviteiten dus bij EURAM waar reisprofessionals direct zelf mee aan de slag kunnen. Ben je nog niet bekend met onze digitale offertes en roadbooks? Tijdens de webinars op 26 en 29 november vertellen we je er alles over. De webinars kun je na afloop terugkijken op ons YouTube kanaal EURAMTV. Kijk op de Facebookpagina van EURAM Nederland bij Evenementen voor een overzicht van alle webinars en schrijf je in om deze live te volgen!

Danielle Goedkoop
Business Development Manager

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

'Air France wil stoppen met Joon'

Volgende bericht

Holland America Line neemt Nieuw Statendam in ontvangst

Auteur

redactie

redactie