Nieuws

Zoover Awards 2012 uitgereikt voor beste accommodaties

Deel dit artikel

Zoover heeft vanmiddag voor de vierde keer de Zoover Awards uitgereikt aan accommodaties die door de consument als beste werden gewaardeerd. Landal Beach Resort Ooghduyne (Julianadorp aan Zee) kwam in de categorie ‘Vakantieparken’ uit de bus als dé nummer één en eindigde daarmee onder andere voor Efteling Bosrijk.

De Zoover Awards wordt door velen gezien als dé consumentenprijzen in de reisbranche. Daarnaast zijn er veel accommodaties die een Zoover Recommended of een Highly Recommended certificaat hebben ontvangen, omdat bezoekers van Zoover hun accommodatie goed of zeer goed waarderen. In de categorieën ‘Hotels’, ‘Campings’, ‘Bed & Breakfast’, ‘Vakantieparken’ en ‘Appartementen’ werden de top-25 accommodaties van Nederland onderscheiden met een Zoover Award. Het beste hotel van Nederland is KogerStaete Texel in De Koog. De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan de best gewaardeerde accommodaties in Europa en populaire bestemmingen wereldwijd.

Aanstaande donderdag worden de Zoover Awards voor reisorganisaties uitgereikt. De afgelopen maanden kon de Nederlandse consument via een online stemronde bepalen wie de beste en populairste onderneming in 25 categorieën wordt. Vorig jaar wonnen grote toeristische bedrijven als FOX vakanties, World Tickets Centre, Landal en Booking.com de publieksprijs. Dit jaar zijn er wederom vele tienduizenden stemmen uitgebracht.

Bekijk hier alle winnaars.


Deel dit artikel
Vorige bericht

HAL: grootse finale Cruise Experience op ss Rotterdam

Volgende bericht

Star Alliance opent ticketcounter op Schiphol

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.