CoronavirusNieuws

ZRA’s Personal Touch Travel nemen heft in eigen hand

Meerdere Personal Touch Travel-reisadviseurs besloten het heft in eigen hand te nemen en kort na de openstelling van de grenzen zelf op reis te gaan om het huidige reizen te ervaren. Van Frankrijk tot Mallorca en van de Algarve tot Bulgarije…

Wanneer moet je een mondkapje op? Wat komt er allemaal bij kijken tijdens de vlucht? Kun je op bestemming wel genieten van het strand? En hoe zit het met het buffet in het hotel? Zij zochten het uit. Zes zelfstandige reisadviseurs stonden al te trappelen en zaten dan ook meteen op 1 juli al in het vliegtuig naar Kos. Ruby, Thea, Astrid, Chantal, Linda en Francis vliegen heen met TUIFly en terug met Transavia om beiden te ervaren. Ter plekke gaan ze met een huurauto op pad en hebben ze een druk programma gepland. De dames willen zoveel mogelijk zien en testen om later hun klanten op eerlijke wijze en uit eigen ervaring zo goed mogelijk te kunnen informeren en adviseren. “Dat ze daarvoor een paar dagen op het zonnige eiland moeten doorbrengen is natuurlijk geen straf.”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Aruba weer open en komt met Aruba Bezoekersverzekering

Volgende bericht

Reisadvies regio's Porto en Lissabon aangescherpt

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."