Nieuws

Zuid-Afrika lanceert ludieke lunchbreak actie

Deel dit artikel

Van 11 tot 27 januari gaat South African Tourism in samenwerking met Metro en Travelafrika jouw lunchpauze ongekend spannend maken. Zoek twee weken lang naar de bijzondere plekken van Zuid-Afrika op www.findsouthafrica.com en win een reis naar Zuid-Afrika. Regelmatig worden tussen 12.00 uur en 14.00 uur bonussen in het spel verstopt en de snelste vinder wint spectaculaire prijzen. De ‘Find South Africa lunchbreak’ campagne is een speurtocht naar de mooiste en meest avontuurlijke plekken. Twee weken lang verschijnen er hints in Metro, op www.findsouthafrica.com, op de MijnZuidAfrikaReis Facebook en op de Zuid-Afrika Twitter. Deze tips helpen de deelnemers op weg bij het spel. De tien deelnemers die alle schatten het snelste hebben gevonden maken kans op een reis naar dit mooie land. Deze droomprijs wordt mede mogelijk gemaakt door Metro en Travelafrika.

De Lunchbreak
Volg de springbok twee weken lang door Zuid-Afrika en win die reis. Daarnaast geven we regelmatig tijdens lunchtijd, tussen 12.00 uur en 14.00 uur extra spectaculaire prijzen weg. Win bijvoorbeeld een overnachting in een echte Zuid-Afrikaanse safaritent, een cursus kitesurfen of een Zuid-Afrikaans feest bij jou thuis. Houd Facebook, Twitter of www.findsouthafrica.com vanaf 11 januari goed in de gaten.

South African Tourism organiseert morgen op de vakdag van de Vakantiebeurs om 16.00 uur een borrel in het Zuid-Afrika paviljoen in Hal 1.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Primeur Jamaica met 3D promotie film op Vakantiebeurs

Volgende bericht

Expedia organiseert loterij voor Nederlandse reisagenten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.