BlogsNieuws

Zuurpruimen

Er zijn te veel zuurpruimen op deze aardbol en dan is er ook nog eens een oververtegenwoordiging binnen de reiswereld.

Dit jaar zal er voor het eerst in jaren geen branchefeest zijn. Het Motion Festival is gecanceld doordat er te weinig inschrijvingen waren. Ik hoor u denken, toch niet vreemd in deze tijd waarin de crisis harder dan ooit toeslaat?

Nou, des te erger. In een tijd dat de consument draalt en wikt en weegt tot dat hij een ons weegt, is het een erg slecht signaal dat de branche die de consument wil verleiden om haar geld uit te geven om weer eens zorgeloos op vakantie te gaan, zelf haar jaarlijkse branchefeest afgelast.

Wat een slecht voorbeeld, met andere woorden; wij van de reisbranche geloven er ook niet meer in. Dus, waarde klant, als wij het niet meer zien zitten, dan zou ik als ik u was ook maar thuisblijven en lekker de centjes in de oude sok doen met de huidige spaarrente en achter de gordijnen wachten op betere tijden.

Er waren 150 deelnemers te weinig, dat is nog niet eens één Boeing 737-800, hoe is het mogelijk?! Maar ja, het kwaad is al geschied, niets meer aan te doen. Terwijl ik dit schrijf word ik zelf een beetje een zuurpruim.

Ik stop de kleine man in de kinderwagen en ga maar eens heerlijk in het zonnetje lopen, vakantie op zijn crisis.

Tom van Apeldoorn
t.van.apeldoorn@reisburoactueel.nl

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

300 exclusieve ArkeFly parkeerplaatsen op Schiphol

Volgende bericht

Wereldtickets.nl op zwart

Auteur

Tom van Apeldoorn

Tom van Apeldoorn

Tom is een zelfstandig ondernemer in hart en nieren en heeft inmiddels zijn sporen verdiend in uitgeversland, zijn hobby is zijn werk en dat straalt hij ook uit.