“Wij kennen Isropa uiteraard al jaren en we zijn dan ook trots dat wij Isropa als nieuwe klant mogen verwelkomen”, aldus Rico van Loenen (Directeur 1TIS) op het nieuws dat Isropa klant is geworden bij 1TIS.

1TIS werkt voor meerdere maatwerkspecialisten. Van Loenen: “Wij leveren mooie oplossingen vanuit onze software op de wensen die Isropa heeft op het gebied van haar backoffice inrichting. Wij gaan er met ons team dan ook komende tijd voor zorgen, dat wij op korte termijn een mooie invulling aan onze samenwerking gaan geven.”

Ton Vendrig (Managing Director Isropa) laat weten dat Isropa, als specialist, op zoek was naar een betrouwbaar systeem. “Wij zochten een systeem dat je ondersteunt bij in eerste instantie de basisprocessen en daarnaast perspectief biedt voor de toekomst. In 1TIS hebben wij dit gevonden. Veel soortgelijke touroperators maken reeds gebruik van het softwaresysteem dat 1TIS levert en het is een groot voordeel dat de mensen achter 1TIS onze problematiek herkennen en wij samen voor een passende oplossing en invulling kunnen zorgen. Als maatwerkspecialist hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze partners én klanten en wij blijven investeren in onze toekomst; dit bekeken vanuit de systemen en techniek die wij omarmen, als ook de investering in kennis van onze bestemmingen.”