Nieuws

1TIS voegt API-koppeling met Amadeus toe

Deel dit artikel

1TIS heeft een rechtstreekse API-koppeling met Amadeus toegevoegd. “Anticiperen op vragen uit de markt, daar zijn wij dagelijks mee bezig. Isropa had de behoefte om haar reisaanbod direct te koppelen aan de beschikbare vluchten in Amadeu”, zegt Rico van Loenen (Directeur 1TIS).

“We zijn dan ook bijzonder trots dat de API- koppeling met ​Amadeus Smart Content Access (ASCA) en de backoffice software GRIP van 1TIS gerealiseerd is.”  Ton Vendrig (Directeur Isropa) voegt toe: ​“Sinds januari van dit jaar tonen wij op onze website pakketten die worden samengesteld uit door ons gecontracteerde landarrangementen met vluchten. De koppeling met Amadaeus (ASCA) maakt het nu mogelijk om zowel lijndiensten als low-cost airlines te presenteren vanaf diverse, relevante luchthavens in Nederland, België en Duitsland. We zien sindsdien een duidelijke toename in boekingen, niet in de laatste plaats omdat het gekozen systeem stabiel en betrouwbaar is.”

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nieuwe Nederlandse airline start vluchten naar Zuid-Amerika en Caribbean

Volgende bericht

"In de toekomst zal TUI Blue meer dan een miljoen klanten per jaar ontvangen"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."