Nieuws

250.000ste passagier Corendon vanaf Maastricht

Deel dit artikel

Corendon verwelkomde gisteren haar 250.000e passagier vanaf Maastricht aan boord van de vlucht naar Corfu sinds de officiële start vanaf Maastricht Aachen Airport. De gelukkige reizigster werd in het zonnetje gezet met champagne en taart. Uit handen van de PR Manager en woordvoerder, Audrey Denkelaar, kreeg zij bovendien een reischeque aangeboden naar een winterzonbestemming naar keuze.

Op de Nederlandse luchthavens is in het eerste kwartaal van 2019 het aantal passagiers gegroeid met 1,9% in vergelijking met vorig jaar. 17,1 miljoen reizigers vlogen van en naar Nederland. Maastricht Aachen Airport zag het aantal reizigers in de eerste maanden van dit jaar met bijna 65 procent toenemen en realiseerde de grootste relatieve groei.

Door de toenemende populariteit vliegt Corendon deze winter dagelijks naar zonnige oorden vanaf Maastricht. Egypte, Gran Canaria en Tenerife zijn als bestemmingen toegevoegd. Vorige winter werd er al vanaf Maastricht Aachen Airport naar Turkije en Gambia gevlogen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Brussels Airlines start Montreal en stopt Toronto in 2020

Volgende bericht

KLM brengt ode aan uniform tijdens modeshow op vlucht naar New York

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.