Nieuws

333travel lanceert ‘internet op de weg’

Deel dit artikel

Langs de paradijselijke stranden van Thailand, door de rijstvelden van Vietnam of op de slingerende bergwegen van Sri Lanka. Even appen. Even op Instagram. Even inlezen online. Bij 333travel kan het vanaf vandaag allemaal dankzij de wifi aan boord van minibusjes.

Verzorgde rondreizen zijn weer een trend en zitten in de lift volgens Frangken Tuhumena, CEO van 333travel. Dit betekent dat meer en meer vakantiegangers op de plaats van bestemming tijd in een minibus doorbrengen. Internettoegang is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar op reis is dat een heel ander verhaal, zeker onderweg. 333travel speelt in op deze trend en geeft minibussen een digitale dimensie. Zo kunnen vakantiegangers hun tijd tijdens een reis optimaal indelen en benutten.

Auteur


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] voor privé-rondreizen. Daarnaast biedt de reisorganisatie op verschillende Azië-bestemmingen gratis wifi tijdens de rondreis in de minibus met […]

Vorige bericht

Aanbod Sunliner boekbaar via Qenner

Volgende bericht

Video - "Curaçao draait goed op Nederlandse markt in 2018"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."