Nieuws

333travel lanceert nieuwe website

Deel dit artikel

333travel heeft deze week haar nieuwe website gelanceerd. Bij de ontwikkeling van de website is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers die een reisvoorstel willen aanvragen, maar ook voor bezoekers die zich eerst willen laten inspireren.

“Het vernieuwen van de website is een van de grootste en spannendste veranderingen van de afgelopen jaren! Maar met de geheel vernieuwde look & feel en de nieuwe techniek van de website zijn wij ervan overtuigd dat wij al onze klanten nog beter kunnen bedienen”, aldus Frangken Tuhumena (directeur 333travel). “De website richt zich meer op beleving door grote sfeerbeelden, biedt meer ruimte voor content en heeft een betere zoeknavigatie. Ook is de website gebruiksvriendelijker voor zowel desktop als op mobiel en tablet.”

Lees ook: 333travel voegt Kenia, Tanzania en Japan toe.

De reisspecialisten van 333travel bestaan uit gepassioneerde wereldreizigers. Zij kennen de bestemmingen op hun duimpje. Deze bedrevenheid en opgedane kennis delen ze graag. Persoonlijk advies en contact is daarbij het kernwoord. Dit komt op de nieuwe website ook nadrukkelijker naar voren. Iedere reisspecialist heeft een eigen pagina en door de hele website heen wordt de bezoeker geïnspireerd met eigen persoonlijke reistips.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Atilay Uslu van Corendon ondernemer van het jaar 2019

Volgende bericht

Martine de Knoop voorgedragen als bestuurslid ANVR

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.