Stem nu op de Vakantie Awards 2017 & win!

Tijdens het Reisgala op 28 januari zullen opnieuw de Vakantie Awards worden uitgereikt. Deze onderscheidingen hebben zich in korte tijd ontwikkeld tot een prestigieuze prijs in de reissector. Stemmen kan hier.

Brancheprijs
Nieuw is dat de Vakantie Awards 2017 worden omgedoopt tot brede brancheprijs. Dat betekent dat iedereen die in de Nederlandse reisbranche werkzaam is, wordt gevraagd zijn stem uit te brengen. De achterliggende gedachte is eenvoudig: mensen die dagelijks op professionele basis bezig zijn met reizen en vakanties weten als geen ander welke bedrijven in de toeristische sector het beste presteren en daarvoor een award verdienen.

Daarmee worden de Vakantie Awards meer dan ooit een onderscheiding van- en voor reisprofessionals.

Winnen
Jouw stem kan ook wat moois opleveren. Zo maak je kans op 3 x een Rituals pakket t.w.v. € 65,- en geven we 5 x 2 couverts weg voor tijdens het Reisgala 2017 op zaterdag 28 januari 2017!

Categorieën
De Vakantie Awards zijn onderverdeeld in 17 categorieën:
Aangepaste vakanties (voor mensen met een beperking)
Airlines
Autohuur
Autovakanties
Avontuurlijke vakanties (reizen die zich buiten de gebaande paden begeven)
Bus vakanties
Cruises
Groepsreizen
Hotels
Stedentrips
Up- en Cross-selling (producten als parkeren, verzekeren, beddenbanken, transfer/taxi en visa)
Verkeersbureau
Verre reizen
Wintersport
Zonvakanties Griekenland
Zonvakanties Spanje
Zonvakanties Turkije

Talent & Personality of the Year
Naast de Vakantie Awards wordt ook nu weer de Travel Talent Award uitgereikt aan aanstormend talent in de reiswereld. Ook wordt de Travel Personality of the Year bekendgemaakt. In samenwerking met de ANVR wordt de Sustainable Travel Award uitgereikt.
De zonvakanties rond de Middellandse Zee zijn verdeeld over Griekenland, Spanje en Turkije, aangezien deze drie landen gezamenlijk een marktaandeel in zonvakanties van ongeveer 70 procent hebben.

Vul hier jouw gegevens in, breng je stem uit en maak kans op mooie prijzen!