Nieuws

KLM: tot en met woensdag geen Singapore – Bali

Deel dit artikel

KLM laat weten dat het vluchtsegment van de KL 835 /KL836, Singapore- Denpasar- Singapore voor zowel dinsdag 28 als woensdag 29 november is geannuleerd. KLM vliegt sinds zaterdag niet tussen Singapore en Denpasar in verband met het feit dat de luchthaven van Denpasar momenteel is gesloten vanwege de Agung vulkaanuitbarsting.

KLM hanteert strenge veiligheidsregels rondom vulkaanuitbarstingen en acht het niet veilig om in het donker op Denpasar te landen en te vertrekken. Zodra de luchthaven van Denpasar weer geopend is, worden gestrande KLM passagiers met bestemming Denpasar/ Singapore zoveel mogelijk omgeboekt op KLM partner maatschappijen, maar alleen op vluchten die in daglicht opstijgen en landen.

De passagiers die vandaag en woensdag 29 november vanaf Amsterdam vertrekken met eindbestemming Denpasar zijn geïnformeerd dat hun vlucht is geannuleerd. De KL 835/836 Amsterdam- Singapore- Amsterdam vliegen wel volgens de reguliere dienstregeling.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Clubhotel Riu Vistamar heropent op Gran Canaria

Volgende bericht

Video - Schiphol: op afspraak door de veiligheidscontrole

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.