FilmarchiefNieuws

Video – Van Dongen (DJI): “Hopen dat reisagenten het omarmen”

Deel dit artikel

“2018 is goed van start gegaan, zeker de zomer. Spanje, Portugal, Italië, Malta, maar ook ver, het is ongekend wat de aantallen per dag daar doen”, zo liet Coby van Dongen (Commercieel Directeur de Jong Intra Vakanties) TravelPro weten op de eerste vakdag van de Vakantiebeurs.

Van Dongen liet tevens weten dat de touroperator heeft geïnvesteerd in haar camping-product, nu Roan en Go4Camp waar de Jong Intra Vakanties jarenlang mee samenwerkte alleen nog via de directe markt haar aanbod verkoopt. Van Dongen: “Wij hebben kunnen investeren in een eigen inkoop van het camping-product en daarnaast werken we samen met goede aanbieders als ‘Rent-a-Tent’, ‘Siblu’ en ‘Gustocamp’, dus we hebben een enorm aanbod aan campingvakanties. Reisagenten zijn daar hartstikke blij mee, gezien de partijen met camping-aanbod die stoppen met de verkoop via reisbureaus.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video - Jean Pierre Neus (Paloma Hotels): "Goede prijs-kwaliteitverhouding"

Volgende bericht

Disneyland Paris start verkoop Disney FanDaze

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.