Het team van MOBIAN, de moedermaatschappij van Parcompare, zal dit jaar met een stand aanwezig zijn op de ITB in Berlijn. MOBIAN is op dit moment al actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en zal binnenkort ook haar activiteiten in Spanje starten.

MOBIAN is een online platform waarop elk type mobiliteit door Travel Partners eenvoudig aan de customer journey in het boekingsproces kan worden toegevoegd. Naast het aanbod van parkeren bij internationale airports en cruiseterminals kunnen ook wereldwijd taxi, rail, transfers, bike-rental en autohuur via één technische koppeling aan de consument worden aangeboden.

Je kunt MOBIAN tijdens de ITB vinden in de Travel Technology area, Hal 6.1 stand 109. TravelPro had eind vorig jaar een interview met Ron Hemelrijk (Commercial Director) die in de zomer van 2017 bij MOBIAN aan de slag ging, Maaike van der Kroon (Operational Manager) en Linda Veeke (Sales Manager Benelux) over de missie, visie en toekomstplannen van MOBIAN. Lees het interview op pagina 27.