Nieuws

Team van MOBIAN op ITB

Deel dit artikel

Het team van MOBIAN, de moedermaatschappij van Parcompare, zal dit jaar met een stand aanwezig zijn op de ITB in Berlijn. MOBIAN is op dit moment al actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en zal binnenkort ook haar activiteiten in Spanje starten.

MOBIAN is een online platform waarop elk type mobiliteit door Travel Partners eenvoudig aan de customer journey in het boekingsproces kan worden toegevoegd. Naast het aanbod van parkeren bij internationale airports en cruiseterminals kunnen ook wereldwijd taxi, rail, transfers, bike-rental en autohuur via één technische koppeling aan de consument worden aangeboden.

Je kunt MOBIAN tijdens de ITB vinden in de Travel Technology area, Hal 6.1 stand 109. TravelPro had eind vorig jaar een interview met Ron Hemelrijk (Commercial Director) die in de zomer van 2017 bij MOBIAN aan de slag ging, Maaike van der Kroon (Operational Manager) en Linda Veeke (Sales Manager Benelux) over de missie, visie en toekomstplannen van MOBIAN. Lees het interview op pagina 27.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Winnaars Afrika-actie van Travel Impressions bekend

Volgende bericht

Brussels Airport: recordaantal passagiers voor januarimaand

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.