Nieuws

ANVR: praten over uitbreiden capaciteit Schiphol

Deel dit artikel

De ANVR betreurt het dat de opening van Lelystad Airport wéér wordt uitgesteld. Of het nu gaat om vakantiegangers, zakenreizigers, transitpassagiers of vracht; ongeacht de type reiziger: er zal moeten worden gesproken over het uitbreiden van de capaciteit van Schiphol.

Wanneer er niet zal worden gesproken over de uitbreiding van de capaciteit van Schiphol, dan gaat dat volgens de ANVR de Nederlandse economie veel geld kosten. ‘Het kan niet zo zijn dat de vakantieganger daar de dupe van wordt’, aldus de brancheorganisatie.

‘Het is goed als deze uitstelperiode wordt gebruikt om àlle gegevens helder te krijgen en zorgvuldig af te wegen, maar met nog ongebruikte bewegingen op Schiphol, stillere vliegtuigen en andere beheersmaatregelen zal het toch moet lukken vooralsnog Schiphol te laten groeien in het aantal vluchten.’


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM zeer ontstemd...

Volgende bericht

Schiphol teleurgesteld over uitstel Lelystad Airport

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.