Reisprofessionals die zich willen verdiepen in Sri Lanka zijn dinsdag 13 maart in The College Hotel (Roelof Hartstraat 1, Amsterdam) aan het goede adres. Met de aanwezigheid van zowel het verkeersbureau en meer dan twintig lokale partners is het een ideale mogelijkheid om te netwerken en meer op te steken over de bestemming.

Het Aziatische land is de afgelopen steeds uitgebreider in the picture gekomen op de Nederlandse markt. Naast de mogelijkheid om te netwerken wordt er tijdens het event dat van 17.00 tot 22.00 uur duurt een presentatie gegeven om je kennis en inzichten te geven en wordt er een diner verzorgt door een 4/5-sterrenlocatie.

Inschrijven kan nog door naast je bedrijfsnaam, naam, mobiel nummer en website ook de top 3 Aziatische bestemmingen die je aanbiedt te mailen naar SriLankaNL@tourismconsultancy.com. Hetzelfde evenement wordt ook in België georganiseerd, namelijk in Hotel Métropole (Brussel) op donderdag 15 maart. Inschrijven voor de Belgische editie kan via SriLankaBE@tourismconsultancy.com.