Nieuws

Sri Lanka event in Amsterdam

Deel dit artikel

Reisprofessionals die zich willen verdiepen in Sri Lanka zijn dinsdag 13 maart in The College Hotel (Roelof Hartstraat 1, Amsterdam) aan het goede adres. Met de aanwezigheid van zowel het verkeersbureau en meer dan twintig lokale partners is het een ideale mogelijkheid om te netwerken en meer op te steken over de bestemming.

Het Aziatische land is de afgelopen steeds uitgebreider in the picture gekomen op de Nederlandse markt. Naast de mogelijkheid om te netwerken wordt er tijdens het event dat van 17.00 tot 22.00 uur duurt een presentatie gegeven om je kennis en inzichten te geven en wordt er een diner verzorgt door een 4/5-sterrenlocatie.

Inschrijven kan nog door naast je bedrijfsnaam, naam, mobiel nummer en website ook de top 3 Aziatische bestemmingen die je aanbiedt te mailen naar SriLankaNL@tourismconsultancy.com. Hetzelfde evenement wordt ook in België georganiseerd, namelijk in Hotel Métropole (Brussel) op donderdag 15 maart. Inschrijven voor de Belgische editie kan via SriLankaBE@tourismconsultancy.com.


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Wellness-reizen worden steeds populairder"

Volgende bericht

Spaanse steden onder de aandacht in Rotterdam

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.