Nieuws

Personal Touch Travel zet zes jubilarissen in het zonnetje

Deel dit artikel

Tijdens de drukbezochte halfjaarlijkse franchisebijeenkomst, die dit keer in de Bronckhorsthoeve in Brummen plaatsvond, is er uitgebreid stilgestaan bij de reisadviseurs die het eerste half jaar van 2018 al tien jaar zijn aangesloten bij Personal Touch Travel. De jubilarissen zijn Helen Brinkhuis, Alice Openeer & Sandra Jebbink, Kim Evers, Lilian Braber en Sharon Meijer die helaas niet aanwezig kon zijn bij de bijeenkomst.

“Wij zijn super trots dat we als eerste ZSO wederom zes van onze reisadviseurs kunnen feliciteren met hun 10-jarig jubileum”, aldus Arjan Kastelein. Naast het feliciteren van de jubilarissen stond de dag in het teken van het vieren van successen en presentaties van de aanwezige leveranciers. De dag is afgesloten met een ‘foodtruck festival’. Kastelein: “We kijken terug op een succesvolle en gezellige dag.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

KWBN en Oad breiden samenwerking uit

Volgende bericht

Etem Esendemir van Netmatch naar Involatus

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.