Nieuws

KLM CEO en premier Rutte bezoeken China Southern

Premier Rutte en KLM CEO Elbers hebben een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van China Southern in Guangzhou, China. De Chairman van China Southern, de heer Wang, verwelkomde de delegatie en sprak zijn grote waardering uit voor de goede samenwerking tussen beide landen en die van KLM en China Southern in het bijzonder. De samenwerking begon in 2006 met vluchten tussen Amsterdam en Beijing.

“We zijn samen enorm gegroeid, hebben nieuwe routes toegevoegd en werken tegenwoordig zeer succesvol samen. De reiziger profiteert hiervan. Dit zou echter niet mogelijk zijn geweest zonder het vertrouwen en de voortdurende professionele toewijding van beide maatschappijen. Dit bezoek van MP Rutte aan China Southern onderstreept het belang voor Nederland”, aldus KLM President & CEO Pieter Elbers.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Europese Commissie wil 'Smart Tourism' bevorderen

Volgende bericht

Seabourn: vanaf mei dineren in open lucht mogelijk

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.