Nieuws

Elbers (president-directeur KLM): “Sterke start tweede kwartaal”

Deel dit artikel

KLM verwelkomde in de maand april 5,2% meer passagiers aan boord in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Bij een hoger vervoer van 4,0% in passagierskilometers en een hogere capaciteit van stoelkilometers van 3,3%, steeg de bezettingsgraad met 0,6%-punt.

“De KLM Groep maakt met goede groeicijfers over de maand april een sterke start van het tweede kwartaal, waarmee we de positieve trend bij KLM van de voorgaande maanden voortzetten”, aldus Pieter Elbers (KLM president-directeur).

Transavia Nederland zag een afname in groei ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. Bij een afname in vervoer in passagierskilometers en een afname van de capaciteit, kwam de bezettingsgraad licht lager uit. Bij KLM Cargo steeg de benuttingsgraad met 1,9%-punt, bij een licht lager vervoer en een lagere capaciteit.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Tussenlanding KLM-vlucht door oververhitte telefoon

Volgende bericht

Franse vakbonden willen praten met directie Air France

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."