Nieuws

Jutta van Peer stopt bij Sunny Cars en wordt ZRA bij YourTravel

Deel dit artikel

Jutta van Peer neemt afscheid van Sunny Cars, waar ze als District Sales Manager een van de aanspreekpunten was voor reisagenten. Van Peer gaat als zelfstandig reisadviseur aan de slag bij YourTravel.

“Ik kijk terug op een hele mooie tijd bij Sunny Cars waarin ik enorm veel geleerd heb bij een ontzettend mooi bedrijf”, aldus Van Peer, die in de zomer van 2011 aan de slag ging bij Sunny Cars. “Het is tijd voor een nieuwe stap die past bij mijn huidige levensfase. Ik ga weer terug naar mijn travel roots en zal als zelfstandig reisagent zeker gebruik maken van het product autohuur. Daar ken ik als geen ander de meerwaarde van!”

“Natuurlijk vinden we het heel jammer dat Jutta weg gaat. Ze is een geliefde collega met veel kennis en deskundigheid op het gebied van autohuur. Mede dankzij haar inzet verkopen reisagenten steeds meer all-in huurauto´s”, aldus Marco Ammerlaan, Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars, over het aanstaande vertrek van Jutta.

“De lat ligt dus hoog voor haar opvolger. Maar we gunnen Jutta ook de flexibiliteit en extra tijd die ze kan doorbrengen met haar gezin dankzij haar nieuwe job. Hierin wensen we haar heel veel succes. Gelukkig hoeven we voorlopig geen afscheid van elkaar te nemen. Er zijn ruim 100 reacties gekomen op de vacature die is ontstaan in het salesteam. Op dit moment voeren we de eerste gesprekken met kandidaten voor de rol van District Sales Manager Zuid-Nederland. De opvolger wordt nog door Jutta zelf ingewerkt, dus de komende maanden blijft ze nog actief voor ons.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Acties van passagiersafhandelaars op Schiphol opgeschort

Volgende bericht

Vaker samenwerking tussen reisbureau en visumbureaus

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.