Nieuws

E-visums.nl: steeds meer samenwerkingen met reisorganisaties

Deel dit artikel

ADVERTORIAL – E-visums.nl is al jaren een bekende naam in de visumbranche en heeft inmiddels veel ervaring met het samenwerken met reisorganisaties. E-visums werkt samen met grote namen in de reisbranche, maar ook met kleinere reisorganisaties, om hun klanten te voorzien van een visum. Steeds meer reisorganisaties en reisagenten die in grote of kleine mate te maken hebben met visum gerelateerde producten weten hen te vinden voor een partnership. Door het aanbieden van diverse integratiemogelijkheden weten ze zich te onderscheiden in de markt. De mogelijkheden variëren van een simpele link op uw website tot een whitelabel constructie, geheel naar wens.

Reisorganisaties krijgen geregeld vragen over het verplichte visum dat reizigers in hun bezit moeten hebben voorafgaand aan hun reis. Het aanvragen van een visum is voor een reiziger vaak complex en ze willen hierbij graag worden geholpen. Contact opnemen met een ambassade of immigratiedienst verloopt vaak stroef en de gewenste informatie wordt vaak niet goed doorgegeven. De gevolgen zijn groot als een visum niet goed of op tijd wordt aangevraagd.

e-visums.nl: “Wij horen veel positieve geluiden van onze huidige partners. Wij ontzorgen hen bij alle visum gerelateerde vragen. Klanten kunnen ons zeven dagen per week bereiken, zowel per telefoon als per e-mail. Wij zorgen ervoor dat het aanvragen van een visum voor hun klanten een eenvoudige verrichting wordt. Daarbij kunnen klanten met vragen altijd bij ons terecht.”

Gebruikersvriendelijke systemen
E-visums.nl heeft haar systemen zo ingericht dat reizigers zelf eenvoudig en volledig in het Nederlands een visum online aan kunnen vragen. Zo is het aanvragen van een visum voor India of China via e-visums.nl snel en gemakkelijk geregeld. E-visums controleert door middel van automatische checks de meest voorkomende fouten die gemaakt kunnen worden bij het invoeren van een visumaanvraag. Een voorbeeld hiervan is een controle op de lengte van het paspoortnummer en of er geen letter O wordt ingevoerd. Ook de afgifte- en vervaldata van paspoorten worden gecontroleerd en worden alle toegevoegde documentatie zoals een pasfoto of paspoortscan handmatig gecontroleerd. Bij twijfel over de juistheid van de informatie wordt er direct contact opgenomen.

Dagelijks bereikbaar
E-visums.nl heeft een uitstekende bereikbaarheid. Zowel per email als telefonisch zijn ze zeven dagen per week tot 22.00 uur bereikbaar voor onze klanten. Visumaanvragen worden ook in het weekend verwerkt. Elke aanvraag wordt handmatig gecontroleerd, zodat reizigers altijd met een correct visum aan hun reis kunnen gaan beginnen.

Via Kiyoh worden alle klanten die een visumaanvraag bij e-visums.nl hebben gedaan uitgenodigd de dienstverlening te beoordelen. Op de website is onder het kopje ‘Beoordelingen’ te zien dat bijna 6.000 klanten een gemiddeld cijfer van een 9,1 hebben gegeven. Er wordt constant gestreefd naar 100% klanttevredenheid.

Hoge commissies voor partners
E-visums.nl zorgt niet alleen voor diverse integratie mogelijkheden voor een samenwerking, maar betaalt ook de hoogste commissies uit per verkocht visum aan hun partners. Het affiliateprogramma van e-visums.nl houdt bij hoeveel klanten en visa er worden verkocht via de sites van de partners. Daarbij is ervoor gezorgd dat het aanvraagproces zorgt voor een zo hoog mogelijke conversie. Als partner krijgt u elke maand automatisch uitbetaald, u heeft hier dus geen omkijken meer naar. U kan ten alle tijden inloggen op uw partneraccount om te kijken naar de voortgang van de verkopen. Op jaarbasis kan een samenwerking met e-visums.nl zorgen voor tienduizenden euro’s aan commissie.

Interesse?
Wilt u als reisorganisatie graag ontzorgd worden van uw visumaanvragen en daarbij ook nog eens een goede commissie ontvangen, dan horen wij graag van u! Wij komen graag eens langs op uw vestiging om een demonstratie te geven over onze producten en hoe wij al samenwerken met diverse grote reisorganisaties. U kunt ook een kijkje nemen op onze partnerpagina. Hier leggen wij nog even in het kort uit wat wij allemaal aanbieden.

Even kort wie wij zijn
E-visums.nl is een online visumbureau wat gespecialiseerd is in het verwerken van de visa voor de zakelijke en particuliere markt. Onze ervaring met het integreren van diverse systemen voor de verwerking van visa heeft ertoe geleid dat wij een prominente positie hebben verworven in de visumbranche. Onze systemen zijn ingericht op gebruikersgemak, waardoor het voor u als reisorganisatie eenvoudig te integreren is in uw eigen boekingssysteem.


Deel dit artikel
Vorige bericht

(Foto's) TUI Tram in Den Haag

Volgende bericht

Doden na schietpartij in centrum Luik

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.