Nieuws

Jarig MOBIAN trakteert nog meer

Deel dit artikel

Mobian, dat volgende week (13 juli) een jaar bestaat, heeft laten weten dat het naast korting bij het boeken van een parkeerplaats bij elke gemaakte boeking van een Summer Deal pakket een gratis kortingscode ter waarde van 50% die kan worden besteed op honderden fotocadeaus. De kortingscode is zowel te gebruiken door de klant en Mobian-partners. Na elke gemaakte boeking van een Summer Deal pakket ontvang je de bevestiging/voucher met daarop de kortingscode.

Ook voor klanten die deze zomervakantie vanaf Schiphol, Eindhoven, Brussel, Charleroi, Düsseldorf of Keulen-Bonn naar de vakantiebestemming vertrekken en nog geen parkeerplaats hebben gereserveerd heeft MOBIAN een goede deal, zo laat Linda Veeke (Sales Manager) weten. “Wij bieden onze partners een geweldig aanbod voor het reserveren van een parkeerplaats voor 8, 15 en 22 dagen (vertrek t/m 23 augustus) met een korting tot wel 30% korting. De actietarieven zijn te herkennen aan het speciale ‘Summer Deal’ logo. Let wel voor deze voorraad geldt op=op!”

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

ANVR Congres 2018 mét interactie: tot maandag € 150 korting

Volgende bericht

KLM stopt met directe vluchten Teheran (Iran)

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.