Sunny Cars heeft per direct haar all-in formule uitgebreid met de PAI (Personal Accident Insurance), waardoor alle inzittenden van de huurauto verzekerd zijn bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeluk. De dekking bedraagt € 20.000 per inzittende van de huurauto.

“We zijn constant bezig ons product zo goed mogelijk te laten aansluiten op de vraag vanuit de markt. Door de toevoeging van de PAI zorgen we ervoor dat alle inzittenden optimaal verzekerd zijn. Persoonsschade als gevolg van een aanrijding kan ook gedekt zijn door een reisverzekering, maar dan moet wel een ongevallendekking zijn inbegrepen. Vaak dient dat aanvullend te worden meeverzekerd. Voor veel huurders is het dus al goed geregeld, maar wij bieden nu de zekerheid dat het voor alle huurders goed is geregeld. We zeggen altijd ´zeg nee tegen extra verzekeringen´, maar de PAI vormde daarop de enige uitzondering als dat niet door de reisverzekering was gedekt. Nu nemen we ook die laatste twijfel weg. Supertransparant, want écht alles is inbegrepen”, zo laat Hans Knottnerus (Algemeen Directeur Nederland, België en Frankrijk) weten.

“Met deze verdere uitbreiding van onze all-in formule spelen we dan ook in op de behoefte naar nog meer zekerheid”, vervolgt Knottnerus. “Onze recente aansluiting bij ANVR en SGRZ Retaildekking zijn daar ook een goed voorbeeld van. Net als onze klanten leggen wij de lat steeds hoger en blijven we investeren in het meest klantvriendelijke en complete autohuurproduct. Voor ons is het dus een logische stap om onze klanten nu nog zorgelozer rond te laten toeren.”