Nieuws

Heropening Jumeirah Beach Hotel (Dubai) na grote renovatie

Deel dit artikel

Het Jumeirah Beach wordt vrijdag (19 oktober) heropend na een renovatie van vijf maanden, dat heeft de Jumeirah Group laten weten. Het ‘nieuwe’ Jumeirah Beach Hotel komt terug met een meer eigentijdse ambiance en een groot aantal nieuwe eetgelegenheden, met behoud van de gezinsvriendelijke focus. Ook de suites en kamers hebben een nieuw design gekregen.

De renovatie is geïnspireerd door de locatie van het Jumeirah Beach Hotel: de zee, het zand en het iconische zeil. “Het resultaat is een ruimte die eigentijds en toch warm is, met witte, gouden en blauwe accenten die een naadloze verbinding met de natuur delen”, zo laat het hotel weten. “De lobby is lichter en luchtiger, met verleidelijke uitzichten op de iconische Burj Al Arab. Hoog boven in de lobby hangen drie kunstwerken, die de bewegingen van de onderwaterflora, het glinsterende licht op het water en de gloed van de zon nabootsen.

“Jumeirah Beach Hotel was in 1997 de pionier van Dubai op het gebied van luxe strandhotels. Het gerenoveerde Jumeirah Beach Hotel ziet er indrukwekkend uit. Voor onze terugkerende gasten is het nog steeds het geliefde hotel, maar helemaal up-to-date: van strandcabanas, kinderclub, restaurants en onze mooie lobby tot de kamers met het beste uitzicht op de Burj Al Arab. Het Jumeirah Beach Hotel is een juweeltje dat je (opnieuw) moet ervaren.”

Het hotel ligt aan Jumeirah Beach Road, grenzend aan zusterpanden Burj Al Arab en Madinat Jumeirah, op een half uur rijden van Dubai International Airport. Jumeirah Beach Hotel is het eerste Jumeirah hotel en werd officieel geopend in november 1997. Het werd ontworpen door dezelfde architecten die later de Burj Al Arab en het Wild Wadi WaterparkTM ontwierpen. Jumeirah Group, het wereldwijde hotelbedrijf voor luxe hotels en lid van Dubai Holding, beheert en managet vijftien hotels in het Midden-Oosten, waaronder het vlaggenschip Burj Al Arab Jumeirah, vijf hotels in Europa en twee in Azië. Op dit moment heeft het achttien hotels in aanbouw over de hele wereld; van Indonesië, China, Oman en Maleisië tot Saoedi-Arabië.


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM: dit zijn de feiten en cijfers vliegbelastingen en heffingen

Volgende bericht

Boracay (Filipijnen) weer open, Maya Bay (Thailand) blijft gesloten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.