Nieuws

WestJet kiest voor APG Air Agencies

APG Nederland heeft laten weten dat het WestJet gaat vertegenwoordigen op de Nederlandse markt. De Canadese airline is de 23e in de portefeuille van APG Nederland naast hun APG IET-product.

WestJet is een in Canada gevestigde luchtvaartmaatschappij, met een breed netwerk in Canada en Amerika. De luchtvaartmaatschappij startte in 1996 en lanceerde hun eerste Amerikaanse vlucht in 2004. Vanaf 2014 werd de eerste internationale vlucht naar Europa geïntroduceerd met een non-stopverbinding met Dublin, gevolgd door London Gatwick in 2016. WestJet ontving in 2016 en 2017 de prijs voor meest betrouwbare luchtvaartmaatschappij van Canada. WestJet zal begin 2019 een nieuwe Boeing 787 Dreamliner introduceren. De luchtvaartmaatschappij zal dit nieuwe toestel gaan gebruiken voor Europese bestemmingen als Parijs, Londen Gatwick en Dublin.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

ANVR Boekingsmonitor vervangt ANVR/Gfk Travelscan

Volgende bericht

Sambasso: TravelPortal laat borgstelling vallen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.