Nieuws

Toetreding nieuwe aandeelhouder DTA

Broer en zus Rhudy en Lara Jespers van het in Baarle-Nassau gevestigde Reisburo van Raak, zullen per 1 november aanstaande toetreden als nieuwe aandeelhouder van de Dutch Travel Alliance B.V. (DTA).

Van Raak is geen onbekende in de omgeving van Baarle-Nassau en de Nederlandse Reisbranche. DTA-Voorzitter Erik van der Waard meldt trots en blij te zijn: “Er zijn niet zo heel veel onafhankelijke agenten van dit kaliber meer in de branche die zich nog niet gecommitteerd hebben aan een inkooporganisatie. Ik kwam toevalligerwijs in een zeer plezierig gesprek met Lara tijdens de TUI Courtesy Club reis die onlangs gehouden werd op Mein Schiff 4 in Scandinavië. Dat bleek een uitstekende setting waar we erg uitgebreid met elkaar gesproken hebben over de mogelijkheden en voorwaarden van een DTA-aandeelhouderschap. Omdat de DTA-criteria in het geval van, van Raak een kwestie van afvinken bleek, was het daarna eigenlijk erg snel beklonken. Dit zijn de aandeelhouders waar we als Raad van Commissarissen van de DTA naar op zoek zijn. De toetreding tot DTA zal voor Van Raak resulteren in overall betere marges gesteund door sterke deals met alle partner-leveranciers van DTA. En anderzijds maken zij de DTA sterker en gezonder. Een win-win en de RvC is dan ook verheugd dat van Raak overtuigd is dat ze bij ons op hun plaats zijn. Wij kijken met vertrouwen en plezier uit naar een samenwerking”, aldus Van der Waard.

Reisburo Van Raak zal bij de komende algemene vergadering voor aandeelhouders in november voor het eerst aansluiten en `s avonds aanwezig zijn bij de jaarlijkse Meet & Greet van de Dutch Travel Alliance in kasteel Engelenburg in Brummen waar tevens alle DTA contract partners aanwezig zijn.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

HAL versterkt positie als marktleider in Alaska

Volgende bericht

Jamaicaan nieuwe CEO Curaçao Tourist Board

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.