Nieuws

Aanbod Sunliner boekbaar via Qenner

Deel dit artikel

Qenner heeft het aanbod van Sunliner nu volledig boekbaar gemaakt binnen het Qenner platform. Qenner is volop bezig het platform uit te breiden en zal in oktober haar eigen dynamic packaging oplossing lanceren, waarin men zelf de verschillende componenten kan samenstellen van de reis.

“Sunliner (sinds 14 augustus jl. deelnemer SGRZ Retail, red.) heeft een ruim aanbod van vliegvakanties, autovakanties en busreizen. De rechtstreekse verbindingen die Sunliner heeft met de hotels en accommodaties leveren direct veel prijsvoordeel op. Het is natuurlijk ook mogelijk om binnen de baliemodule van Qenner ‘TravelDesk’ het aanbod van Sunliner te boeken”, zo laat Martyn Valkhoff (Commercieel Directeur Sunliner) weten.

“Wie interesse heeft in het aanbod van Sunliner kan hierover contact met ons opnemen, wij zorgen ervoor dat het aanbod doorgezet wordt naar de website of B2B omgeving”, aldus Valkhoff. Ferdinand Westerman (General Manager Qenner) laat weten dat Qenner recent haar baliemodule ‘TravelDesk’ geheel heeft vernieuwd. Geïnteresseerden kunnen hierover contact opnemen met het bedrijf uit Enschede.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video - Baltus wil een grote aftrap wintersportseizoen

Volgende bericht

333travel lanceert 'internet op de weg'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.