Nieuws

ACSI Kampeerreizen en 1TIS gaan samenwerken

ACSI Kampeerreizen heeft aangekondigd dat het gaat samenwerken met 1TIS en dat het het softwaresysteem GRIP als applicatie in gaat zetten. ASCI Kampeerreizen is, evenals Suncamp en het glamping-product SundLodge, een reisactiviteit van ASCI Touroperating.

ACSI Kampeerreizen is onder andere bekend van het televisieprogramma ‘We zijn er bijna’ van Omroep Max. Het bestaat uit georganiseerde rondreizen met eigen caravan of camper, excursies, activiteiten en reisleiding. “Ik had al goede ervaringen met 1TIS en verwacht dat hun applicatie van toegevoegde waarde kan zijn op de doorontwikkeling van ons kampeerreizen-product. Wij kunnen veel IT-projecten zelf oplossen met ons team in Nederland en India, maar hier betreft het maatwerk waar GRIP een voor ons zeer passend en innovatief product biedt”, aldus Manager Touroperating Pieter Melieste.

Rico van Loenen (directeur 1TIS) laat weten blij te zijn om een nieuwe klant te mogen verwelkomen. “Zeker als een klant een product wil doorontwikkelen en wij dan als samenwerkingspartner dit de komende maanden mogen gaan invullen, zijn wij daar ook trots op. Het blijven doorontwikkelen van onze software is voor ons een belangrijk uitgangspunt inzake al onze samenwerkingen en mooi dat wij nu ook ACSI Kampeerreizen hierbij gaan ondersteunen.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

TUI Group verkoopt Corsair aan INTRO Aviation

Volgende bericht

Verdubbeling overdekt parkeren P3 garage Schiphol

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.