CoronavirusNieuws

AIDA zal in augustus cruises aanbieden op drie schepen

Deel dit artikel

AIDA Cruises zal in augustus cruises gaan aanbieden op drie schepen. De afvaarten zullen plaatsvinden vanuit Duitse havens en zullen in geen enkele doorvoerhaven aanleggen. De schepen zullen niet volledig bezet zijn.

De AIDAperla vertrekt als eerste op 5 augustus vanuit Hamburg, gevolgd door de AIDAmar uit Rostock-Warnemünde op 12 augustus en de AIDAblu uit Kiel op 16 augustus. Het maken van boekingen is mogelijk sinds gisteren.

AIDA laat wetend dat het samenwerkt met verschillende wereldwijde en nationale gezondheidsautoriteiten voor uitgebreide gezondheids- en hygiëneprotocollen om een veilige, gezonde en gefaseerde terugkeer te vergemakkelijken. Er wordt uitgebreide informatie gegeven over de verbeterde protocollen en procedures die het zal implementeren.

Afhankelijk van de opening van verdere Europese havens voor cruiseschepen, kunnen de eerste buitenlandse bestemmingen in de reisroute worden geïntegreerd.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Angst

Volgende bericht

Gianotten (Eurowings): "Nederlanders profiteren van vroeg einde Duitse zomervakantie"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.