Air Belgium gaat met ingang van de winter 2020 zowel rechtstreeks op Martinique als op Guadeloupe vliegen. Dat doet de airline vanaf Brussel-Charleroi. Tot dan worden de bestemming in een driehoek aangevlogen.

De luchtvaartmaatschappij liet eerder al weten haar tweewekelijkse vluchten naar de Franse Antillen te verlengen na het huidige winterseizoen. Na het zomerseizoen, dat loopt tot 5 september, worden de vluchten opgesplitst.

“Gezien het groeiende succes en de grote belangstelling zijn de vluchten voor het winterseizoen 2020 vanaf heden boekbaar op basis van het gewijzigde programma”, zo laat de airline in een statement weten.

Sinds de aankondiging van de vluchten van Air Belgium is in België de markt voor bestemmingen op de Antillen volgens de airline meer dan verdubbeld. “Het openstellen van deze verbindingen vanuit Brussels Charleroi Airport biedt het Belgische publiek de mogelijkheid de Franse Antillen te ontdekken. Deze bestemmingen werden nog niet bediend vanuit België en waren moeilijk bereikbaar.”