Air Europa start de campagne ‘Jij beslist of je wilt veranderen’. Deze maakt het mogelijk een reis te boeken naar alle bestemmingen van Air Europa, met daarbij de optie om na reservering gratis de reisdata te veranderen. Daarnaast start de airline een campagne met kortingen tot 40%.

De kortingsaktie is geldig voor tickets gekocht vanaf 4 maart tot en met 16 maart 2020 naar elke Air Europa bestemming wereldwijd, met als laatste terugreisdatum 18 juni 2020. De promotie waarbij het mogelijk is om gratis de reisdata te wijzigen is van toepassing op alle tickets gekocht vanaf 4 maart tot en met 31 maart 2020 zonder beperkingen van vertrekdata.

Met deze campagnes wil Air Europa haar klanten de kans geven hun reis in alle rust voor te bereiden en te organiseren. En mochten de plannen toch veranderen, dan is het mogelijk zonder problemen of extra kosten reisdata aan te laten passen. Een eventuele meerprijs indien de oorspronkelijk geboekte klasse niet van beschikbaar is blijft van toepassing. Alle informatie over deze campagnes en bijbehorende voorwaarden kun je raadplegen op de webiste www.aireuropa.com.