Air Miles en Vliegwinkel.nl zijn een samenwerking aangegaan waardoor spaarders in ruil voor Air Miles tegen een gereduceerd tarief vluchten kunnen boeken bij Vliegwinkel.nl. Korting op vliegreizen staat volgens Air Miles in de top vijf van gewenste inwissel mogelijkheden.

“Bij Air Miles denk ik aan mooie en sterke Nederlandse merken en uitzonderlijke reisdeals. Dat maakt de combinatie met Vliegwinkel.nl, dat sinds 1989 vliegtickets aanbiedt, vanzelfsprekend. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat wij alle Air Miles spaarders in Nederland unieke kortingen op vliegtickets mogen aanbieden”, aldus commercieel directeur Benelux Thomas Wolters van Vliegwinkel.nl. Eerder

Ook Jacques Hoendervangers, directeur van Loyalty Management Netherlands, de organisatie achter het Air Miles spaarprogramma, is blij met de samenwerking. “Spaarders associëren Air Miles nog steeds met vliegen. Zeker in een jaar waarin de 5 jarige geldigheid van veel Air Miles gaat verlopen is deze inwissel mogelijkheid zeer welkom. Bovendien past de samenwerking goed binnen de recente ontwikkelingen van ons spaarprogramma: met Mastercard kan men tegenwoordig ook buiten Nederland Air Miles sparen. Zo kun je direct de ingewisselde Air Miles weer terugverdienen tijdens je reis.”