Nieuws

American Expresss breidt exclusieve samenwerking met Schiphol Privium uit

Deel dit artikel

American Express biedt bestaande en nieuwe Platinum-kaarthouders vanaf heden een Schiphol Privium Plus lidmaatschap aan. Dit aanbod is kosteloos voor de Platinum hoofdkaarthouder. De zakelijke reiziger is voor en tijdens de reis steeds meer op zoek naar comfort en gemak. Dankzij de unieke samenwerking met Schiphol Privium kiest American Express meer dan ooit om het toenemende comfort en gemak voorop te stellen. Het exclusieve lidmaatschap voor de huidige en nieuwe Platinum kaarthouders kan vanaf heden online worden aangevraagd.

“De introductie van de samenwerking met Privium is één van de vele voordelen die American Express sinds de introductie van The Platinum Card twintig jaar geleden heeft toegevoegd”, aldus Robert-Jan Meijers, directeur Marketing, Business Development & Partnerships bij American Express. Uit onderzoeken van American Express blijkt dat de zakelijke reiziger op zoek is naar comfortabele reiservaringen waarin ze zelf hun keuzes kunnen maken. “Met een steeds meer afnemende grens tussen werk en vrije tijd is snel en comfortabel reizen de standaard. De uitbreiding met het Privium Plus lidmaatschap zorgt ervoor dat de frequent flyer kan genieten van nog meer comfort voor en tijdens de reis. Hiermee willen we onze kaarthouders de best mogelijke reiservaring bieden.”

“Zakelijke reizigers en frequent flyers zijn een belangrijke klantengroep voor Schiphol. Door de samenwerking met American Express kunnen Platinum kaarthouders extra comfortabel reizen via Schiphol door gebruik te maken van alle voordelen van ons Privium Plus lidmaatschap. Denk hierbij aan een snellere security- en grenspassage met irisscan, gebruik van Privium parkeerlocaties en toegang tot onze exclusieve ClubLounges. Deze Privium services zijn aanvullend op de frequent flyer programma’s van de luchtvaartmaatschappijen. We kijken ernaar uit om de American Express Platinum kaarthouders te mogen verwelkomen,” aldus Tanja Dik, directeur Consumer Products & Services bij Amsterdam Airport Schiphol.

Platinum kaarthouders genieten van voordelen die ruim drie keer de waarde van de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage overstijgen. Zo biedt het huidige Platinum- lidmaatschap onder andere al onbeperkt toegang tot 1.200 luchthavenlounges wereldwijd, diverse upgrades en extra’s bij meer dan 14.000 hotels, zoals bijvoorbeeld late check-outs en gratis ontbijt en uitgebreide verzekeringen. De uitbreiding op het huidige Platinum-lidmaatschap kan vanaf heden eenvoudig online door kaarthouders worden aangevraagd. Privium-klanten met een Platinum kaart ontvangen de al betaalde Privium lidmaatschapsbijdrage pro rato retour.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Eurail.com bundelt krachten met Lonely Planet

Volgende bericht

Nog enkele plekken vrij op Dominicaanse 'Deluxe Cocktail Presentation'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.