Nieuws

AnadoluJet gaat tussen Istanbul en Amsterdam vliegen

AnadoluJet, een dochterbedrijf van Turkish Airlines, start vanaf 29 maart wereldwijd met nieuwe internationale vluchten vanaf Istanbul Sabiha Gökçen Airport. De luchtvaartmaatschappij vliegt dan ook zeven keer per week tussen Istanbul Sabiha Gökçen Airport en Schiphol.

 Met behulp van de 87-jaar ervaring van Turkish Airlines voegt AnadoluJet 26 internationale bestemmingen in 16 landen toe aan haar routenetwerk. Met een vloot van 57 vliegtuigen brengt het merk dezelfde vluchttevredenheid als bij Turkish Airlines naar de internationale markt. Alle operationele processen zoals grondservices en technisch onderhoud worden met hetzelfde oog voor detail verricht als bij Turkish Airlines, de internationale vluchten zetten comfort ook op de eerste plaats. De catering aan boord van Turkish DO&CO zal kosteloos blijven. Doordat de vliegtuigen van AnadoluJet alleen maar uit Economy Class bestaan is de capaciteit 22% hoger en kunnen diensten aan meer passagiers aangeboden worden, tegen lagere kosten. Door deze nieuwe strategie wordt het totaalaanbod aan stoelen verhoogd met 1,2 miljoen. Het nieuwe vluchtplan verhoogt de connectiviteit met verbonden binnenlandse- en internationale vluchten met 30%.

Vanaf 29 maart kunnen de nieuwe vluchten geboekt worden via de verkoopkanalen van AnadoluJet en Turkish Airlines.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Oad Eat & Meet reisinspiratie-avond

Volgende bericht

ANVR: de argumenten voor aparte contributiebijdrage ZRA

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."