Nieuws

Antoine Lacarrière nieuwe manager CLIA Nederland

Deel dit artikel

Antoine Lacarrière gaat voor CLIA de handelsactiviteiten in Frankrijk, België en Nederland leiden. In deze functie zal de Fransman verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het European Travel Agent-programma in alle drie de landen, plus handelspromoties, campagnes en evenementen. Hij zal ook een sleutelrol spelen bij het betrekken van belangrijke belanghebbenden in Frankrijk, Nederland en België, inclusief rederijen en havens, in het bredere werk van de vereniging.

De afgelopen 25 jaar bekleedde Antoine Lacarrière leidinggevende functies in de sport-, entertainment- en toerismebranche. Hij begon als verkoop- en marketingdirecteur bij Accor Hotel Arena en leidde later business development en partnerships bij Disneyland Resort Paris. De laatste acht jaar bracht hij door bij Croisières de France (CdF), een dochteronderneming van Pullmantur, als General Manager voor Frankrijk, België en Zwitserland, voordat hij bij CLIA kwam werken.

“Ik ben heel blij dat ik bij CLIA kan werken tijdens een interessante tijd in de ontwikkeling van de cruisebranche: het is een sector die in een hoog tempo in Frankrijk en op alle Europese markten groeit en CLIA heeft een sterke expertise ontwikkeld om professionele ontwikkeling in alle regio’s te ondersteunen. “, aldus Antoine Lacarrière.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Small Planet Airline: Extra vluchtcapaciteit naar Rhodos

Volgende bericht

Winnaar Thomas Cook Senegal-actie bekend

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.