ANTOR (The Association of Tourist Offices & Representatives) Nederland heeft tijdens de eerste jaarlijkse ledenvergadering Rosbi Mamat (de nieuwe directrice van Tourism Malaysia Benelux, red.) verwelkomt. Tevens is Ivan Novak van het verkeersbureau van Kroatië toegetreden tot het bestuur. Hij vervangt Ana Roman van het Spaans Verkeersbureau die naar alle waarschijnlijkheid dit jaar terugkeert naar Spanje.

Eleni Skarveli van het Grieks Verkeersbureau blijft aan als president, Erik Verschoof van het bureau voor toerisme van Israël (tevens penningmeester), Fabienne Javault van het Frans Verkeersbureau en Tirso Tromp van de Aruba Tourism Authority, maken eveneens deel uit van het bestuur.

ANTOR stimuleert de uitwisseling van ideeën, ervaringen en kennis van haar leden en organiseert hiervoor diverse bijeenkomsten. Regelmatig worden interessante sprekers uitgenodigd om hun expertise te delen. In 2019 staan er een drietal bijeenkomsten gepland. In april wordt in samenspraak met de Vakantiebeurs een bijeenkomst georganiseerd waarbij de plannen voor 2020 uit de doeken worden gedaan en leden in de gelegenheid gesteld worden om hier hun feedback op te geven. Aansluitend wordt een Trade event georganiseerd.

In september staat een ronde tafel sessie gepland om vakkennis uit te wisselen en in November 2019 vindt de jaarlijkse pers en influencer workshop in Amsterdam plaats. Net als de afgelopen jaren verwacht ANTOR Nederland ruim 100 journalisten en bloggers te informeren over nieuwe ontwikkelingen in de 24 aangesloten bestemmingen.