CoronavirusNieuws

ANVR: 25% korting op contributie en ruimere betaaltermijn

Het ANVR-bestuur heeft besloten een korting van 25% op de contributienota te geven en hanteert een ruimere betaaltermijn. “Een contributienota is het laatste waar je op zit te wachten”, zo laat de branchevereniging weten.

“Ook het werk van de 8-koppige ANVR moet, juist nu, doorgaan! Als straks de consument zijn vouchers inzet om te gaan reizen, bedrijven werken aan ‘de kleerscheuren’ die ze hebben opgelopen en we ons weer kunnen richten op de toekomst, dan willen we met elkaar weer kunnen werken aan een gezonde, toekomstbestendige reissector! Natuurlijk begrijpen we dat je samen met je medewerkers nu vooral bezig bent met het informeren van reizigers, het omboeken en uitgeven van Corona-vouchers voor geannuleerde reizen en bovenal het in de hand houden van je kosten”, aldus Frank Oostdam (directeur ANVR).

Het bestuur stelt voor, in deze periode waarin de cashflow dramatisch is, alle leden een korting te geven van 25% op de hoogte van de contributienota zoals deze door de leden vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van 9 januari jl. Ook wil de ANVR een ruimere betaaltermijn hanteren (tot uiterlijk 1 juli 2020). Tijdens de eerstvolgende ALV -gepland 11 juni aanstaande- vraagt het bestuur de leden dit besluit formeel goed te keuren. “Binnenkort ontvangen onze leden deze contributienota met korting. Zo willen wij reisondernemingen enigszins tegemoet komen en alles in het werk stellen om waar mogelijk de helpende hand te bieden”, aldus Oostdam.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Corona-actie - Jitske Roos zegt 't met bloemen

Volgende bericht

Quarantaine niet meer nodig voor wie van Zuid-Korea naar Nederland reist

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.