Nieuws

“ANVR heeft niks te zoeken op de Vakantiebeurs met een stand”

“De ANVR heeft niks te zoeken nop de Vakantiebeurs met een stand”, dat laat Frank Oostdam (directeur/voorzitter ANVR) weten aan TravelPro op de vraag waarom de brancheorganisatie er niet staat om haar bekendheid te vergroten onder de consument.

“We zijn er natuurlijk in persoon wel, maar een stand heeft voor ons geen prioriteit. Ik denk dat het veel belangrijker is dat de reisbedrijven er staan en dat die de kwaliteit uitdragen.”

Oostdam besluit zijn standpunt door de deur toch op een kleine kier te zetten. “Misschien de volgende keer. Moeten we wel een goedkope stand zien te regelen.” De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties staat net als voorgaande jaren ook dit jaar op de beurs. Ton Brinkman (voorzitter VvKR): “We zijn daar destijds mee begonnen om de naam ‘VvKR’ in de markt te zetten, om de consument te laten zien dat er niet alleen ANVR is, maar ook VvKR.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Reisagenten niet geïnteresseerd in verkoop cruises?

Volgende bericht

Avila Reizen boekingskantoor National Geographic Expeditions

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.