Nieuws

ANVR nieuwjaarsreceptie donderdag 3 januari

Deel dit artikel

De ANVR organiseert haar nieuwjaarsreceptie dit jaar op donderdag 3 januari van 17.00 tot 20.00 uur traditiegetrouw op kasteel ‘De Hooge Vuursche’ in Baarn. Voorafgaand de nieuwjaarsreceptie vindt de algemene ledenvergadering plaats. Deze start om 16.00 uur.

“Vooruitkijken past de reissector meer dan terugblikken, maar op de drempel van ‘oud en nieuw’ ontkom je er niet helemaal aan. Maar ook in 2019 staan we voor nieuwe uitdagingen. De wereld draait op volle toeren, het klimaat verandert, het gedrag van consumenten is grillig, je wilt inspelen op wensen en behoeftes. Kunstmatige intelligentie, blockchain en andere slimme technieken helpen ons als ‘ondernemers in reizen’ om de juiste keuzes te maken. Het is geen ‘survival of the fittest’- we weten immers dat niet de sterksten overleven, maar zíj die zich het beste weten aan te passen; ook in 2019”, zo laat de brancheorganisatie in haar uitnodiging weten. Aanmelden kan via ikkomook@anvr.nl tot uiterlijk 2 januari.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Cruise Forum voor reisprofessionals op 8 januari in Utrecht

Volgende bericht

Travelport gaat akkoord met een overname van ruim € 3,8 miljard

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.