Nieuws

ANVR wil steentje bijdragen aan World Cleanup Day

Wereldwijd gaan op 21 september in 150 landen miljoenen mensen de straat, het strand en het water op of de bossen, duinen en parken in om ‘grote schoonmaak’ te houden op onze planeet. Nederland doet mee, maar ook de ANVR wil samen met de bij haar aangesloten reisondernemingen graag haar steentje bijdragen. ANVR vraag reisondernemingen die al een activiteit hebben gepland contact op te nemen.

“Met elkaar werken we in de reissector al jaren aan het respectvol omgaan met natuur, cultuur, milieu en de lokale bevolking. En dat doen we goed. We willen namelijk ook in de komende jaren mooie bestemmingen aanbieden, zodat toekomstige reizigers naar en de bewoners op de bestemming kunnen blijven genieten. Op 21 september worden tal van initiatieven -in Nederland maar ook op bestemmingen- genomen”, aldus de ANVR.

Organiseer jij als reisprofessional een ‘opruimactie’ in jouw buurt of omgeving of op een bestemming, waar dan ook, en wil je dat meer betrokken reisprofessionals zich daarbij aansluiten en de handen uit de mouwen steken? Mail dan jouw initiatief met informatie, waar men zich kan melden om mee te doen, naar mdresme@anvr.nl.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Vakantiegangers bang om voedselvergiftiging op te lopen

Volgende bericht

Sneak peak nieuwe kamers Renaissance Curaçao Resort & Casino

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.