CoronavirusNieuwsVideo

ANVR’s Reiswereld.tv lanceert video ‘Het coronavirus: kan ik nog wel op vakantie?’

Deel dit artikel

De eerste tien kortje filmpjes voor ANVR’s ‘Reiswereld TV’ zijn af. Het eerste filmpje gaat in op het coronavirus. De ANVR vraagt reisprofessionals om de video te delen en daar wordt volop gehoor aan gegeven. In de video komen ook mensen aan het woord die op dit moment op vakantie zijn.

Frank Oostdam (ANVR) en Jan Willem Beaujean (Buitenlandse Zaken) uit dat je prima op vakantie kan gaan. “Er zijn naast de plekken waar het virus is aangetroffen nog steeds veel meer bestemmingen waar het virus niet te vinden is. Reisadviezen verschillen per land en per regio. Via de website van de ANVR en de Reisapp van Buitenlandse Zaken kan je precies zien wat het huidige reisadvies is voor de bestemming waar jouw klant heen wil en welke maatregelen daarbij horen.”

De brancheorganisatie benadrukt dat er niet hoeft te worden gewacht met het boeken van een reis/vakantie. “Reizigers kunnen rekenen op hulp wanneer zij een pakketreis boeken bij een ANVR-reisorganisatie. Als de reis bij een negatief reisadvies niet kan worden uitgevoerd, krijg je je reeds betaalde reissom terug . Iedere week komt de ANVR met een nieuw ‘2-minuten-filmpje’ over een reisonderwerp. Deze worden via YouTube, Facebook en LinkedIn gepubliceerd.


Deel dit artikel
Vorige bericht

“Consumenten willen niet meer worden betutteld”

Volgende bericht

Lufthansa Group introduceert flexibele omboekopties

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.