Apollo Reizen is onderdeel van DER Touristik en heeft bestemmingen in Scandinavië en in het Middellandse Zeegebied in het portfolio. Het Nederlandse kantoor is het eerste kantoor buiten Noord-Europa en richt zich in eerste instantie op de verkoop van populaire zonbestemmingen.

“Apollo heeft al dertig jaar ervaring met traditionele pakketreizen in Scandinavië. Het is een sterke speler in de zomermaanden in en rond het Middellandse Zeegebied. Samen met de gespecialiseerde organisatoren Adventure Tours, Golf Plaisir, Lime Travel en Xtravel en het sport- en trainingshotel Playitas, maakt Apollo deel uit van DER Touristik. De op één na grootste touroperator van Europa. Vanuit Nederland biedt Apollo Reizen pakketreizen aan naar een aantal van de meest populaire bestemmingen rond de Middellandse Zee, zoals Griekenland, Cyprus, Spanje en Kroatië, maar daarnaast ook de Canarische Eilanden, Egypte en de Verenigde Arabische Emiraten”, zegt Peter Browall, VP Specialists bij DER Touristik.

Het Nederlandse kantoor komt in Amsterdam. “We zijn al gevestigd in Nederland, met Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO onder de paraplu van Adventure Specialists B.V. Tegelijkertijd zien we dat Apollo’s productaanbod van zon- en strandvakanties goed past in de Nederlandse markt, omdat we voor ieder wat wils bieden. Van gezinsvakanties tot eersteklas sportreizen.”

“De verkoop van reizen start begin 2023. De eerste reizen gaan in de zomer van 2023 naar Griekenland en Kroatië. Hier heeft Apollo al een unieke, sterke positie, bijna 50 bestemmingen en meer dan 800 hotels.”