Nieuws

Asia Direct, ETS Travel en PT Travelservice vragen ANVR-lidmaatschap aan

Deel dit artikel

Asia Direct, ETS Travel en PT Travelservice hebben het ANVR-lidmaatschap aangevraagd. Binnenkort zal de aanvraag voor het ANVR lidmaatschap worden behandeld, zo laat de branchevereniging weten op haar website.

Asia Direct is ontstaan uit de droom van oprichters Roeland Wassink & Rutger Olthoff: persoonlijke aandacht naar de reiziger, direct contact vanuit de lokale reisorganisatie en op maat aangepaste individuele rondreizen met respect voor lokale bevolking, dier en natuur.

ETS Travel is gespecialiseerd in het organiseren van buitenlandse schoolreizen of werkweken. PT Travelservice is een touroperator die compleet en gedeeltelijk verzorgde reizen organiseert naar diverse bestemmingen. “Onze expertise richt zich op Indonesië, maar wij zijn ook gespecialiseerd in reizen naar andere landen in Zuidoost Azië, denk hierbij aan landen als Thailand, Maleisië, Sri Lanka en Vietnam.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Jij&KLM-leden extra voordelig mee op inaugurele vlucht naar Austin

Volgende bericht

Evaneos laat je boeken bij een 'reisbureau' in het buitenland en wil groeien in Nederland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.