Nieuws

AVIAREPS aangewezen als vertegenwoordiger Malta Tourism Authority

AVIAREPS is per 1 september aanstaande aangewezen als full-service vertegenwoordiger in Nederland voor Malta Tourism Authority. Voor het eiland in de Middellandse Zee gaat AVIAREPS werkzaamheden uitvoeren op het gebied van marketing, PR en trade.

Martijn Strijker, General Manager AVIAREPS Benelux, is erg verheugd over de nieuwe klant. “We zijn ontzettend trots de bijzondere en veelzijdige bestemming Malta aan ons klantportfolio te mogen toevoegen. We kijken ernaar uit om de positionering van het eiland onder trade- en mediapartners en consumenten de komende jaren verder te versterken en het marktaandeel Nederlandse toeristen naar Malta verder te laten groeien. Met goede energie starten we in september met de diverse activiteiten”. De samenwerking gaat in voor een periode van drie jaar.

Malta kende in 2017 een record aantal bezoekers van 2,3 miljoen. Het aantal Nederlandse toeristen was 64.000 wat een stijging van 21% betekende. Het eiland is vooral populair vanwege het cultureel erfgoed, de mediterrane gastvrijheid en de goede duikmogelijkheden. Door deze diversiteit is de bestemming is geschikt voor een brede groep reizigers die het hele jaar door, ook in de wintermaanden, terecht kan voor een aangename vakantie.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

TravelXL Bodegraven overgenomen door D-rt Groep

Volgende bericht

United Airlines rechtstreeks Amsterdam - San Francisco

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.