Nieuws

AVIAREPS: samenwerking Air Malta

AVIAREPS is per 1 juni verantwoordelijk voor de sales-activiteiten in de Benelux voor luchtvaartmaatschappij Air Malta.

Deze activiteiten richten zich op het binnenhalen van new business, MICE en onderhouden van relaties binnen de reisbranche. “We zijn erg blij deze nieuwe airline aan ons sterk groeiende portfolio toe te voegen. Malta is een bestemming waar veel Nederlanders naar toe reizen en we gaan ons inspannen Air Malta als preferred carrier op de kaart te zetten”, aldus Martijn Strijker, General Manager AVIAREPS Benelux. Binnen AVIAREPS is Iris de Jong aangesteld als sales manager voor Nederland. Zij voert deze functie dedicated uit. De back office werkzaamheden worden op Malta zelf uitgevoerd.

Foto: Mike Fuchslocher/Shutterstock.com

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Executive VIP Travel zet reisagenten in zonnetje

Volgende bericht

John Travolta geeft Boeing aan museum (video)

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."