CoronavirusNieuws

Boekingen op stoom

Deel dit artikel

Meerdere (grote) touroperators hebben tegenover persbureau ANP laten weten dat het aantal boekingen flink op stoom is. “We hebben nog nooit zulke aantallen gezien, iedereen wil op wintersport”, zo liet een woordvoerster van Sunweb weten. Ook over de boekingen voor de zomer zijn de geluiden positief.

Ook de woordvoerders van TUI, Corendon, GOGO en Eliza was here laten weten dat het goed gaat met de boekingen. TUI laat weten dat er voor deze winter nog veel last minutes worden geboekt waarbij Oostenrijk populair is. Wat betreft winterzon doen de Canarische Eilanden en Kaapverdië het goed.

Een woordvoerster van Corendon laat weten dat men bij de touroperator verwacht dat februari en maart de belangrijkste boekingsmaanden worden in plaats van de gebruikelijke maand januari. Corendon zag al weken een stijgende lijn, maar “na de versoepelingen van dinsdag is dat herstel nog krachtiger en zitten we inmiddels vrijwel op het niveau van voor corona.”

Vanuit de hoek van Sunweb wordt er gesproken over jongeren die er massaal op uittrekken deze zomer met Kreta, Costa Brava en Albufeira als de populairste bestemmingen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Travelpro is terug in print: lees nu de januari 2022-editie!

Volgende bericht

Geschikte kandidaten voor het ANVR-bestuur: wie meldt zich voor een bestuursfunctie?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.