Nieuws

Bonaire zorgt voor zomerse gezelligheid in Amsterdam

Deel dit artikel

Het eiland Bonaire zorgt voor zomerse gezelligheid in Amsterdam. Sinds 5 december is een bijzondere promotie al rijdend in de hoofdstad te zien zijn. Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft deze ludieke actie bedacht, waarbij een volledig bestickerde tram van GVB de straten van Amsterdam zal kleuren.

Als bijzondere gemeente van Nederland en ‘s werelds eerste blauwe bestemming, staat Bonaire vooral bekend om diens ongeëvenaarde duikplekken en watersportmogelijkheden. Het eiland heeft focus voor de overvloedige natuur en het rijke erfgoed, een sfeer die terug te zien is op de Bonaire tram.

“Met de Bonaire tram proberen we te zorgen voor een vrolijke zomerse sfeer in deze donkere winterse maanden”, aldus Miles B. M. Mercera, CEO van Tourism Corporation Bonaire. ‘’Met deze ludieke actie brengen we Bonaire weer onder de aandacht bij onze Nederlandse familie. In december en januari oriënteert men zich ook graag weer voor hun volgende vakantie, een mooie aangelegenheid voor de Bonaire tram. Naast de mooie foto’s en vrolijke kleuren op de tram kan men een geweldige reis winnen. Zodra men de tram spot, dient men op een veilige plek een foto te maken, welke ze kunnen insturen om zo kans te maken op een volledig verzorgde droomreis’’.

Bonaire’s hernieuwde focus hebben ertoe bijgedragen dat het eiland is uitgegroeid tot een bestemming van luxe, cultuur en avontuur. Een complete rebranding van alle marketing activiteiten is daar een onderdeel van. Zowaar de Bonaire tram.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

KLM vliegt komende zomer naar Rennes

Volgende bericht

Smail Boudjennah (Qatar Airways) geniet van het WK in Qatar

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.