Nieuws

Boosten Reizen kiest voor 1TIS als automatiseringspartner

Deel dit artikel

Boosten Reizen heeft 1TIS aangesteld als automatiseringspartner. Ricardo Boosten, bedrijfsleider Boosten Reizen; “Wij hebben voor 1TIS gekozen doordat het pakket van busreisaanbieders, uitstekend op onze touroperating aansluit.”

“Ons belangrijkste argument om over te gaan naar de software die 1TIS biedt systeem, is de continuïteit van het systeem. We zien ook duidelijk dat de programmeurs van 1TIS actief doorontwikkelen aan het product. We willen nu een efficiency stap maken, waardoor we in de praktijk meer voordelen gaan ervaren. Het is nu bijvoorbeeld al enorm fijn dat busindelingen geautomatiseerd worden”, aldus Boosten.

Rico van Loenen directeur 1TIS: “Inmiddels ondersteunen wij al veel busreisaanbieders en Boosten Reizen stond ook echt nog op ons wensenlijstje om als klant te mogen gaan helpen. Uiteraard zijn wij zeer blij met de keuze die Boosten Reizen heeft gemaakt, door met
ons te gaan samenwerken. Inmiddels kunnen wij zeggen dat we de wereld van busreizen door en door kennen en weten welke zaken van belang zijn om te automatiseren. De complexiteit van het busreizenproduct hebben wij in de loop der jaren echt goed gevolgd en vertaald naar een goed werkende ICT-oplossing.’


Deel dit artikel
Vorige bericht

Turkije: tienduizenden Russische vakantiegangers en capaciteitsverhoging SunExpress vanuit Duitsland

Volgende bericht

Nederlandse reis retailers bundelen krachten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.